SAJAM STIPENDIJA

 Poštovani,
 
ovim putem Vas obavještavamo da Institut za razvoj obrazovanja (IRO) i Grad Zadar organiziraju  4. Sajam stipendija i visokog obrazovanja u Zadru, koji će se održati 2. travnja na Sveučilištu u Zadru, u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru, od 11 do 17 sati. Na Sajmu će sudjelovati izlagači iz Zadra, drugih dijelova Hrvatske i Europe koji će predstaviti svoje studijske programe, stručne prakse i različite programe stipendiranja.  
 
Tema 4. Sajma stipendija i visokog obrazovanja u Zadru su Karijere i stručne prakse, stoga će u okviru sajma izlagači iz gospodarstva predstaviti profesionalne prilike koje nude studentima kao svojim budućim zaposlenicima. Očekuje nas više od 20 izlagačkih institucija iz Hrvatske i inozemstva te inspirativni govori naših gostiju – stipendista, profesora i profesionalaca aktivnih u zajednici koje ćete moći poslušati u popratnom programu.  
 
Sajam stipendija i visokog obrazovanja jedinstven je i nezaobilazan događaj od nacionalnog značaja na kojem se predstavljaju stipendije, studijski programi, stručne prakse i šira obrazovna ponuda dostupna hrvatskim građanima za visoko obrazovanje u Hrvatskoj i inozemstvu. Osim bogate ponude za studente i učenike, Sajam nudi raznovrstan popratni program namijenjen i profesionalcima u obrazovanju, učenicima, studentima i njihovim roditeljima u okviru kojega se održavaju predavanja i radionice renomiranih stručnjaka te okrugli stolovi o gorućim temama u visokom obrazovanju u Hrvatskoj i svijetu.
 
Pozivamo Vas da posjetite naše događanje, pratite nas na Facebook live javljanjima i da sa svojim učenicima podijelite informacije o održavanju Sajma.
 
Više informacija o Sajmu možete pronaći na web-stranici Stipendije.info i na Facebook stranici Želim stipendiju.
 
S poštovanjem Institut za razvoj obrazovanja